srijeda, 15. veljače 2012.

ST.VALENTINES DAY (dodatak)

             Da se pohvalim. A mogu i ja ponekad. Bili smo na prigodnoj večerici u ugodnoj country-side konobi u susjedstvu. Nazočni su bili i NB i njegova djevojka. Bilo je lijepo, žao mi je samo što je mojom krivnjom izostalo ono, tako svakodnevno, banalno i prigodničarski predvidljivo, na pragu kurčenja ali opet općeprihvaćeno, fotkanje poslužene klopice netom prije konzumacije. A menu je bio možda ne toliko impresivan ali opet efektan. Kako nemam fotke a jedna slika govori tisuću riječi, morat ću pokušati analogno.

             Let's go. Kao antipasto su poslužili SALATU od  FOLPI, a bila je tu i KREM YUHA od GLJIVA. Zatim ISTARSKI ODREZAK (sa FUŽIMA) za dame, BIFTEK (rare) U BIJELOM UMAKU (ili je bila gorgonzola?) sa zelenim i crnim paprom za NB i za moju malenkost PUREĆI FILET U GORGONZOLA UMAKU, salata od rukole, i krumpirići napol kuhani pa onda pečeni. Za desert su bile PALAČINKE sa LIMUNOVIM SOKOM i ŠEĆEROM i PALAČINKE sa NARANČOM i UMAKOM OD NARANČE i MARTELL COGNAC-om. Yummy....lajkam u box.

             Uglavnom bilo je fino, osoblje i usluga na visini a MŽ je bila zadovoljna a to je najbitnije. Pa nisam bezveze rezervirao stol tik uz ognjište (kamin). Ipak je Valentinovo.

             Jedna osoba mi je rekla da joj je blog oke ali da su postovi prekratki. Tojest, voljela bi da ima više texta i sadržaja kako bi bar mogla popit kavu uz čitanje, odnosno da čitanje (sa razumijevanjem) traje minimalno 5 minuta. Jbg, kako sam ja ipak pobornik kvalitete u odnosu na kvantitet a i nije ti bona ovo Glorija ili Tena pa da pišem markove konake ili kolumne u Nacionalu - mislim, kad bi plaćao netko možda bi i piskarao više...:-) . Šalim se, primjedba je na mjestu. Pokušati ću joj nekako izaći u susret (a i trik sa višestrukim proredima nije loš...). I u vezi komentara je malo ćoškasto....treba otvorit gooogle račun ili nešto takvo a ljudima se neda zajebavat. Pa, ljudi, nema beda ako drukčije ne ide - eventualne komentare mi napišite na FACEBOOK i to je to.

Nema komentara:

Objavi komentar